Luna Aprilie

 

 

Aprilie se anunță o lună plină de evenimente speciale, conferințe, ateliere și vine cu un mesaj minunat pentru voi :

Fii bine cu tine, fii autentic, exprimă-ți emoțiile prin artă și dezvoltă-ți abilitățile. Conectează-te la ființa ta și folosește-ți darurile în mod sănătos și asumat, astfel încât să nu devină un sacrificiu sau să devii “salvator” pentru ceilalți și “călăul” propriilor nevoi.

Fii pe calea împlinirii dorințelor tale prin Neurografică și devino creatorul realității mult dorite ! 

Ești acum, aici, într-un prezent transformator.

Intenția mea este ca în continuare să aduc valoare în procesul nostru de dezvoltare personală, cu materiale și tematici noi și excepționale pentru voi .

Te invit să descoperi Cursul de Neurografica în varianta Înregistrat, la care te poți conecta comod de oriunde și la orice oră, cu posibilitatea de a a avea acces la toate variantele Live din viitor, dar și la înregistrările edițiilor trecute.

Poti beneficia de ultima lună al prețului de lansare, pentru a deveni membru al Clubul de Neurografica cu Olga Szabo si a participa la NeuroAtelierele din 12 si 26 Aprilie:

Atelier Online : NeuroEchilibrarea Chakrelor

Atelier Online : Echilibru Minte – Corp – Suflet.

Prietenim bucurați-vă de lumina Sfiintelor sărbători alături de cei dragi ! Cu această ocazie, vă invit cu drag la un Atelier de Neurografică GRATUIT : Îngerul Recunoștinței

În 30 aprilie, ora 19h00 (Ora României) – online, pe Zoom, vom împărți căldură și bucurie și ne vom exprima Recunoștință pentru ce avem, prin Neurografică.